ABOUT US



Håll Bar & Kök har som mål att bidra i vårt gemensamma mål för att uppnå en mer hållbar planet.

Detta bidrag visar sig i vår dagliga ansträngningar att skapa en cirkulär och vinstgivande ekonomi medan vi driver detta verksamhet.


Håll Bar & Kök

tänker såväl globalt som att arbeta

med lokala producenter och leverantörer.


Vår planet har försett oss med ett överflöd av naturresurser, men vi människor har inte nyttjat det på ett ansvarsfullt sätt och konsumerar nu långt bortom vad vår planet klarar av. Att uppnå hållbar utveckling kräver att vi minskar vårt ekologiska fotavtryck genom att ändra hur vi producerar och konsumerar varor och resurser.


Vi försöker att skapa och harmonisera olika upplevelse inom gästfrihetsbranschen: bl.a. med evenemang, restaurang och bed & breakfast verksamheten.


Hållbar konsumtion innebär inte bara miljöfördelar utan även sociala och ekonomiska fördelar såsom ökad konkurrenskraft, tillväxt på såväl den lokala som globala marknaden, ökad sysselsättning, förbättrad hälsa och minskad fattigdom. Omställning till en hållbar konsumtion och produktion av varor är en nödvändighet för att minska vår negativa påverkan på klimat, miljö och människors hälsa.



Söderköping är en charmig småstadsidyll med Göta kanal som går i genom staden,

omgiven av en levande landsbygd och vackra Sankt Anna skärgård.


7 RÄTTERS
446
zaz
xzx
azxs
aza
asa
as
aq
aaas
101795751_268096284598005_8393056546736570368_3
mat
101788232_265910071483293_736669706823401472_5
93020059_230310988376535_2644270669608517632_8
100684882_263740468366920_796097515735744512_1
97151192_253701606037473_2908501404165341184_6
logga RESTAURANG
s_DSC6233
s_DSC6189
s_DSC6236
s_DSC6241
s_DSC6244
12-1
Farmer selling organic peppers at a farmers market
Hallbar o kok annons pask[22656]
dryck meny
meny ny ny ny
Annons HållBaroKök